--> Шевченко прокоментував програш України | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Шевченко прокоментував програш України

1
-1
Шевченко прокоментував програш України
Головний тренер збірної України Андрій Шевченко вважає, що в негативному результаті гри з Англією найбільшу роль відіграли епізоди в матчі, які його футболісти не дограли. Особливо на "другому поверсі".

Про це пише "OBOZREVATEL".

Шевченко зізнався, що ще до гри всі в команді знали, що в англійців там буде перевага.

"Я не думаю, що збірна України сьогодні не показувала той футбол, який проповідувала. Ми не відмовилися від своїх принципів. Є такі моменти, в яких ми не допрацювали. Тим більше ми втратили Кривцова – центрального захисника, який хоч якось міг конкурувати з суперником у грі головою. Це для нас була відчутна втрата. У нас немає на сьогоднішній момент таких міцних захисників, які змогли б протистояти англійцям у верховій боротьбі", – сказав наставник на пресконференції після матчу.

Шевченко упевнений, що Україна зможе гідно конкурувати з елітними збірними, коли в країні підвищитися рівень національної першості.

"15 років минуло після того, як команда потрапила до чвертьфіналу ЧС. Зараз вона потрапила в 1/4 фіналу Євро. Поки у нас не буде хорошого чемпіонату, ми дедалі рідше сюди будемо потрапляти. Щоб конкурувати й грати з такими гравцями, треба мати футболістів, які грають хоча б у топ-5 чемпіонатах. Я дуже задоволений, як команда виступила. Я подякував їм за самовіддачу і за те, що вони сьогодні грали в футбол", – заявив Шевченко.

Відповів тренер і на запитання про його подальшу долю в збірній і можливу відставку.

"Зараз закінчиться чемпіонат. Ми прилетимо до Києва, підіб'ємо підсумки, відзвітуємо за виконану роботу, і вже тоді я і федерація будемо ухвалювати рішення. На це є час, ніхто нікуди не поспішає", – підсумував Андрій Миколайович.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яка може бути гра від збірної України, якщо наші футболісти за всю гру зробили два чи три удари по воротах збірної Англії. А з 90 хвилин поєдинку: 80 хвилин наші тупо оборонялись та побоювались віддати комусь зі своїх гравців передачу, бо м'яч міг бути зразу перехоплений англічанами і для наших могли наступити непередбачувані наслідки. Збірна України 75% робочого часу гри перебувала біля своїх воріт, і близько не намагалась перетнути половину поля суперника. Про що тут можна говорити, рахунок міг бути: і 0:5; 0:6; і 0:7. Погоджуюсь з попередніми висловленнями на гру нашої збірної, що на халяву тільки оцет солодкий, як мед. Нехай А.Шевченко, як головний тренер дякує Господу, що надав українцям можливість попасти до 1/8, і вийти на Швецію, та заробити на пару мільйонів Євро більше.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні