«‎Ледь не померли»: дві дівчини зірвали квітку і отруїлись. ФОТО

0
7
«‎Ледь не померли»: дві дівчини зірвали квітку і отруїлись. ФОТО
Американки не змогли пройти повз красиву жовту квіточку і таки наважилися її зірвати. Після цього їхній сон перетворився на справжнє жахіття – квітка виявилась токсичною.

Про це стало відомо у Тікток-аккаунті однієї з дівчат.

Дівчата вирішили зробити кілька фотографій із квіткою для свого інстаграму. Саме в той момент вони випадково вдихнули її аромат – він виявився просто фантастичним. Наступні кілька годин дівчата не переставали нюхати квітку.

"Ми з найкращою подругою знайшли цю красиву квітку і цілу ніч глибоко вдихали її аромат. Коли ми приїхали на день народження нашого приятеля, то вже почували себе дуже погано", – розповідає блогерка на ім’я Рафаелла.



Дівчата зрозуміли, що з ними щось не так, тому швидко поїхали додому. Але це був лише початок справжнього жахіття. В цю ніч Рафаелла вперше в житті відчула, що таке сонний параліч. Це – особливий стан організму, коли людина не може поворухнутися під час засинання чи прокидання. Інколи в цей час можуть бути галюцинації.

"Я спробувала заснути, але мені снилися дуже страшні сни. Тоді я вперше пережила сонний параліч", – написала блогерка.

Зранку дівчата відразу почали гуглити, що це за квітка. Виявляється, вони понюхали бругмансію (інша назва – Труба ангела). Пилок квітки може спричинити мігрень, рвоту, запаморочення тощо.

"Виявилося, що ця квітка дуже отруйна. І ми, самі того не знаючи, накачали себе токсичними речовинами як ідіоти", – підсумовує блогерка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні