Після секс-скандалу з братом Меладзе обізвав Полякову «фріком»

1
2
Після секс-скандалу з братом Меладзе обізвав Полякову «фріком»
Російський співак Валерій Меладзе відреагував на секс-скандал з його братом Костянтином. Раніше співачки Оля Полякова, Ані Лорак та інші зізналися, що продюсер їх домагався.

Про це пишуть Коментарі.

Співак заявив, що його брат ніколи не робив непристойних пропозицій співачкам, а Полякову назвав "фріком", порівнявши її з ексцентричним Звєрєвим. Таку заяву він зробив під час свого інтерв'ю Ксенії Собчак.

"Це фрік, а не співачка. Вона запам'яталася мені тим, що ходила в купальнику з короною на голові, як Сергій Звєрєв. Їх звинувачення — це тупе тиражування того, що десь вже лунало", — заявив він.

Меладзе молодший прокоментував також натяки Ані Лорак про те, що Костянтин Меладзе робив їй непристойні пропозиції. Він припустив, що так співачка хотіла помститися композитору через припинення співпраці.

"Він інтелігентний, скромний і дуже трепетно ​​ставиться до жінок. Він пише жінці вірші та робить інші хороші вчинки. Цього не могло бути. Якщо спитати в Ані Лорак, то вона не зможе пояснити, для чого вона все це ляпнула", — заявив Валерій.

Він переконаний, що його брат ніколи не домагався жінок.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Російський співак Валерій Меладзе відреагував на секс-скандал з його братом Костянтином. Раніше співачки Оля Полякова, Ані Лорак та інші зізналися, що продюсер їх домагався. Я завжди здогадувалась, що кажуть інші дівчата про обох Міладзе. Те, що ці два "ари" з душою монстра, а з серцем негідника, це очевидно. Від них завжди смерділо трупом тварини.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні