Скільки витратять на зведення урбан-парку на проспекті Молоді у Луцьку

4
20
Скільки витратять на зведення урбан-парку на проспекті Молоді у Луцьку
У Луцьку на проспекті Молоді невдовзі з’явиться сучасний урбан-парк «Молодіжний». Його зведуть на місці місцевого дитячого майданчика.

Тендер на проведення капітального ремонту майданчика оголосив департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради 19 червня.

Попередньо на цей проєкт планують витратити 3 мільйони 500 тисяч гривень. Кошти для ремонту залучать з міського бюджету Луцька.

В оновленому парку планують звести дитячі зони для різних вікових категорій, для діток з обмеженими можливостями, а також скейт-майданчик та зона для воркауту.

Роботи по зведенню конструкцій планують завершити до кінця цього року.

Процедура закупівлі відбудеться 8 липня 2021 року, де і буде визначено переможця тендеру, який перетворить майданчик у сучасний урбан-парк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
20

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Повирізають ялинка залють усе бітоном,півнушок наставлять-робіть це в іншому місті
Відповісти
вартість проекту складає зазвичай 3 відсотки від кошторису будівництва. 3,5 ляма помнижити на 33 - набігає понад сто мільйончиків. Що ж то за парк такий буде на Молоді і хто генпідрдник?
Відповісти
урбан, скейт, воркаунт - це з якої Гваделупи проєктантів нанесло?
Відповісти
На мою думку такий парк важливий, адже краще нехай діти катаються на скейтах а не пють пиво в дворах, для маленьких діток є безліч майданчиків ,а для дітей старшого віку, 10-15 років, немає куди піти, тому я за такий майданчик.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні