Матч достойний фіналу Євро-2020: Італія та Іспанія визначили сильнішого

0
4
Матч достойний фіналу Євро-2020: Італія та Іспанія визначили сильнішого
Збірна Італії, обігравши Іспанію, стала першим фіналістом Євро-2020. Основний та додатковий час завершився з рахунком 1:1, у серії пенальті сильнішими виявились італійці – 4:2.

Про це повідомляє Волинь24.

Таким чином італійці вже вдесяте зіграють у фіналі великого турніру, до уваги беруться чемпіонати світу або Європи. Більше фіналів тільки у Німеччини - 14. Загалом же "Скуадра Адзурра" при чотирьох фіналах лише раз вигравала чемпіонат Європи, у 1968 році. А от чемпіонат світу - 4 рази.

Також учора після гри назвали Зірку матчу. Нею став автор голу у ворота іспанців гравець збірної Італії Федеріко К'єза.

Технічний спостерігач УЄФА (до слова, іспанець) Айтор Каранка про вручення призу саме К'єзі сказав: «Збірній Іспанії було складно стримувати його по ходу зустрічі».



Сам Федеріко зазначив: «Не можу передати свої емоції словами. Це був важкий матч. Збірна Іспанії була сьогодні чудова, але ми в фіналі. Повернемося сюди 11 липня й подивимося.

Суперник збірної Італії визначиться сьогодні, 7 липня, в матчі Англія – ​​Данія. Фінал пройде 11 липня на цій же арені.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні