--> 22-річна українка інсценувала власне викрадення, щоб коханий заплатив за неї викуп | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

22-річна українка інсценувала власне викрадення, щоб коханий заплатив за неї викуп

0
-8
22-річна українка інсценувала власне викрадення, щоб коханий заплатив за неї викуп
22-річну дівчину, яка інсценувала власне викрадення, з метою отримати викуп від свого хлопця, правоохоронці затримали у Харкові.

Про це повідомили у Нацполіції.

До харківського відділу поліції з заявою про зникнення звернулася її подруга. За її словами, дівчини немає за місцем проживання і вона перестала відповідати на телефонні дзвінки.

Тим часом хлопець “викраденої” дівчини почав отримувати повідомлення, в яких від нього вимагали переказати гроші за викуп. Зловмисники вимагали за це криптовалюту.



Під час пошуків правоохоронцям вдалось визначити місцеперебування “зниклої” дівчини та її 29-річного спільника. Розшукувана переховувалася разом з мешканцем Києва у Львівській області.

Обох правопорушників затримали. Їм повідомили про підозру. Наразі підозрюваним обрали запобіжний захід - тримання під вартою на 60 діб з правом внесення застави у розмірі 3 млн грн.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні