Особливий день: лучанин зробив романтичну та незабутню пропозицію коханій на стадіоні. ВІДЕО

0
-7
Особливий день: лучанин зробив романтичну та незабутню пропозицію коханій на стадіоні. ВІДЕО
Розкішний букет, світло софітів, золота обручка та щирі слова з уст коханого – таким 23-річна лучанка Наталія Мурашкевич запам’ятає особливий для неї день, у який вона стала нареченою.

Про це ІА «Волинські Новини» розповів сам лучанин Віталій Семенюк.

Пропозицію руки та серця коханий зробив їй у колі найближчих друзів та в присутності мам увечері шостого липня на стадіоні «Авангард».

Історія любові

Із коханою він познайомився в правознавчому ліцеї, де вони навчалися в одному класі. Зустрічатися почали з десятого класу і відтоді ось уже вісім років разом.

До пам’ятного дня юнак готувався близько тижня: завчасу попросив у друзів допомоги з організацією сюрпризу, купив обручку, вигадав ідею з квестом для коханої, а сам напередодні нібито поїхав у відрядження до Львова.

Як прийшла ідея

«Ідея виникла спонтанно. Насправді я нічого грандіозного не планував. Просто свідомо зрозумів, що вже прийшов час, – поділився Віталій. – Думаю, ми стільки часу разом, тому що в наших стосунках є гармонія, максимальне розуміння. Напевно, саме тому зрозумів, що пора робити пропозицію. Наталія – це дійсно та людина, з якою я готовий пов’язати своє життя».

Освідчення стало неймовірним сюрпризом для дівчини, адже вона була упевнена, що коханий – у Львові, а на неї очікує квест-вечір із подружками.

За задумом, Наталію, аби вона нічого не запідозрила, разом з іншими «учасницями» на стадіон провели із зав’язаними очима. А на футбольному полі на неї вже очікував коханий. І коли дівчина зняла пов’язку, Віталій, ставши на коліно, зізнався їй у любові, після чого запитав, чи стане вона його дружиною. Звісно, дівчина погодилася.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні