--> Відома співачка скинула 15 кг і поділилась секретом схуднення | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Відома співачка скинула 15 кг і поділилась секретом схуднення

0
-1
Відома співачка скинула 15 кг і поділилась секретом схуднення
Після численних локдаунів Ольга Цибульська приголомшила зовнішнім виглядом. За рік їй вдалося скинути 15 кг. Але якщо раптом влітку набере кілька зайвих кіло, знає, як швидко відновити форму до відпустки.

Своїм секретом схуднення зірка поділилася на зйомках порграми «Хто зверху?» повідомили Волинь24 у пресбюро Новго каналу.

"Хороший стимул – це купити купальник, в який ти трошки не влізаєш. І дати собі тиждень, щоб активізуватися у схудненні, – усміхається співачка. – Можна влаштувати розвантажувальні дні на монопродуктах. Мої улюблені – банани та кефір. За день з'їдаєш три банани й випиваєш літр кефіру. У проміжках п'єш воду. А після 19:00 нічого не їси і не п'єш. Тільки врахуйте, це харчування не на тиждень, а на день або два. За допомогою розвантажувальних днів можна за тиждень схуднути на два кіло".

Є в зірки й лайфхак, як підтримувати шкіру здоровою у літню спеку .

"Влітку за нею дуже складно доглядати, – зізнається Ольга. – Наприклад, я провела сім годин у мейкапі під софітами на зйомках «Хто зверху?» Після такого навантаження для обличчя не фарбуюся до наступної зйомки. Даю шкірі відпочити. Обов'язково ходжу раз на тиждень на масаж обличчя і максимально використовую креми з SPF-захистом. Коли тобі 20 років, ти думаєш, як би класно засмагнути. Коли тобі 35, ти думаєш, як би сховатися від сонця, аби молодість тривала довше".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні