Жінка їла зіпсовані продукти, бо не знала що у неї зламаний холодильник

1
12
Жінка їла зіпсовані продукти, бо не знала що у неї зламаний холодильник
Жителька Канади у одній із соціальних мереж розповіла історію про те, як випадково дізналася, що її холодильник зламаний і вона вже декілька років харчується зіпсованими продуктами.

Про це повідомляє Мета.

Влітку цього року жінка через сильну спеку була змушена викликати майстра, тому що у її холодильнику зламався льодогенератор. Чоловік полагодив несправність, після чого жінка про всяк випадок попросила оглянути і морозильну камеру.

Після огляду майстер зрозумів, що морозильник теж зламаним і не може підтримувати потрібну температуру, аби зберігати продукти в відповідній свіжості.

Жінка була шокована такою ситуацією, тому що зрозуміла, що термін придатності продуктів закінчувався вдвічі швидше через погані умови зберігання. Вона вже 5 років страждала на розлади травлення і кожного разу при отруєнні звинувачувала ресторанну їжу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То треба такою тупою бути.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні