З'явилось повне відео побиття Кононовича в Києві. ВІДЕО

3
7
З'явилось повне відео побиття Кононовича в Києві. ВІДЕО
Сьогодні учасники Національного Спротиву вийшли на акцію протидії прихильникам білоруського президента Лукашенка. Під час протистояння постраждав скандально відомий лучанин Михайло Кононович.

Про це представники організації повідомили у своєму телеграм каналі.

Як йдеться у повідомленні, 7 липня прихильники Лукашенка "влаштували ватний шабаш у самому серці Києва, яке завжди було центром громадської непокори різного роду проросійських диктаторів та ватних елементів у цілому".

Очолив мітингувальників лучанин Михайло Кононович. Він відкрито підтримував насильницькі дії білоруського ОМОНу, проросійськи дискурси та наративи заявляючи про «фашизм в Україні, етнічні переслідування білорусів від українців, тощо». Окрім цього Кононович очолює антифашистський комітет України усіляко потураючи путінським пропагандистам і повторюючи тезу про «міфічний український фашизм».



У нацспротиві нагадали, що у результаті дій білоруського диктатора під час протестів було вбито 8 білорусів, близько 450 зазнали тортур, затримали 35 тисяч осіб. За твердженням активістів, під час дискусій окрім Кононовича ніхто не постраждав.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Його кругом б"ють,де тільки він не появиться,але ніяк скотиняку не можуть добити,щоб більше не пив кров з укрїнців.
Відповісти
І отаке лучанин?!!!
Відповісти
Мало дали, я б добавив.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні