Власник курив кальян: у столиці бійцівська собака покусала дитину. ФОТО

0
5
Власник курив кальян: у столиці бійцівська собака покусала дитину. ФОТО
У столиці України трапився далеко не перший інцидент пов'язаний з бійцівським собакою. Він був без засобів захисту: ні намордника, ні повідця.

Про це повідомила Євгенія Луковникова у Фейсбук-групі "New Русанівка".

Інцидент стався увечері, 7 липня. Пес покусав дитину, а потім накинулись на водія самоката. Конфлікт між власником собаки й матір'ю дитини стався о 22:00 в мікрорайоні Березняки.

Подробиці інциденту

"Під пішохідним мостом на Березняках дитини вкусила собака. Господар в цей момент курив кальян, собака лежала мирно біля крісла без намордника, на повідцю, з боку велосипедної доріжки. Дитина проходила повз, досить близько. Просто проходив – не біг, що не махав палицями, не кричав. Собака кинулася і вкусила сина з зовнішньої сторони стегна", – написала Луковникова.



Як відреагував господар пса

На зауваження притримати собаку і стежити за нею, власник тварини почав грубіянити й загрожувати поліцією. Поки розбиралися, пес напав на проїжджий самокат.



Щоправда, як тільки у відповідному місці інциденту почали підходити небайдужі люди, то господар собаки вирішив поспішної піти, зневажили матір постраждалої дитини.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні