Ціна життя - 200 гривень: чоловік вбив рідну матір

0
-16
Ціна життя - 200 гривень: чоловік вбив рідну матір
П’яний чоловік вирішив, що мати вкрала з його схованки 200 гривень і почав їх вимагати.

Про це повідомляє "Вечірній Маріуполь".

Інцидент трапився 3 липня на Донеччині у Волновасі.

Після відмови матері, син декілька разів вдарив жінку по голові і кинув помирати.

Подальші дії вбивці

Чоловік на підпитку вирішив спробувати вийти з води сухим і обманути правоохоронців. Поліціантам він сказав, що мама померла від хвороби. Вбивці не пощастило, в будинку знайшли сліди крові, а на тілі померлої – ознаки насильницької смерті.

Висновки поліції

Було встановлено, що 3 липня між чоловіком і його 63-річною матір'ю під час розпивання алкоголю сталася сварка - зловмисник завдав жінці декілька ударів по голові. Залишивши безпорадну жінку, чоловік ліг спати. А коли прокинувся і побачив, що мати мертва, звернувся в поліцію.

Судово-медична експертиза показала, що причиною смерті потерпілої є забій головного мозку з крововиливами. Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-16

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні