Назвали популярні українські курорти, які потерпають від нашестя змій

0
6
Назвали популярні українські курорти, які потерпають від нашестя змій
Змій стало більше не тільки в горах, але й у популярних курортних місцях на узбережжі Чорного та Азовського морів. Туристам, які планують провести відпустку біля моря, слід бути особливо обережними, застергіають Коментарі.

На багатолюдних курортах України збільшилася кількість змій, які навіть живуть на пляжах. Тільки у Запорізькій області від укусів плазунів у 2021 році постраждало 14 осіб.

Особливе засилля змій на узбережжі Азовського і Чорного морів було помічено мандрівниками в середині червня. Уважнішими слід бути туристам, які приїхали до Урзуфа, Мелекіного, Приморська чи Азовської Ялти. Відпочивальникам, які зіткнулися з цією напастю, рекомендують не ходити вночі пляжами без ліхтарика, щоб випадково не наткнутися на змію.

Також просять бути обережними у проходах до пляжів через дикі хащі.

Раніше Волинь24 писала про те, як вберегтися від укусу змії та надати першу медичну допомогу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні