У Луцьку змінюють маршрут тролейбуса № 15-А

1
5
У Луцьку змінюють маршрут тролейбуса № 15-А
У зв’язку із пошкодженням підземної кабельної мережі у Луцьку змінили маршрути тролейбусів № 3 та № 15-А.

Про це Волинь24 повідомили у відділі інформаційної роботи ЛМР.

На період перекриття пр.Волі, у зв’язку із пошкодженням кабельної мережі, рух тролейбусів по маршруту № 15-а буде здійснюватись наступним шляхом: вул. Гнідавська, вул. Данила Галицького, вул. Ковельська, вул. Глушець, вул. Архітектора Метельницького, вул. Авторемонтна, вул. Рівненська, пр-т Відродження, пр-т Молоді, пр‑т Соборності, пр-т Перемоги, вул. Винниченка, вул.Словацького, Б.Хмельницького, вул. Данила Галицького, вул.Гнідавська.

Розворот буде здійснюватись біля території КП «Луцьке підприємство електротранспорту».

Рух тролейбусів по маршруту № 3 буде здійснюватися до вул. Теремнівської (розворот біля кафе «Околиця») до завершення ремонтних робіт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А як пов'язаний ремонт пр. Волі до того, що тролейбус №3 буде їздити до Околиці? Щось я тут нічого не поняв. Чи це хтось так собі "пошутив"?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні