Справжній суперфуд: ТОП-5 продуктів для схуднення

0
4
Справжній суперфуд: ТОП-5 продуктів для схуднення
Люди, які намагаються схуднути, часто експериментують з різними дієтами та раціонами. Одні можуть бути корисними, інші - менш ефективними. Однак є низка продуктів, які вважаються суперфудами під час схуднення. Тож якщо бажаєте скинути зайву вагу швидко та ефективно, водночас не страждаючи від голоду, варто додати їх до свого раціону.

Зелень
Шпинат, латук, мангольд, рукола, петрушка та кріп – ті продукти, які обов’язково мають бути у раціоні під час схуднення. Вони низькокалорійні, водночас багаті вітамінами А, групи В, РР, Е, містять бета-каротин, залізо, натрій, кальцій, фосфор, магній, цинк.

За умови обмеженого раціону і відмови від низки продуктів, вони компенсують нестачу необхідних речовин.

Здорові жири
Здорові жири – не вороги людям, які худнуть. Авокадо, жирні сорти риби, яйця варто їсти, перебуваючи на дієті. Вони нададуть відчуття ситості і збагатять організм корисними речовинами.

Каші
Дотримуючись дієти, не варто повністю відмовлятися від вуглеводів. Водночас вони не повинні бути зайвими. Хліб та булки чудово замінять каші – вівсянка, гречка, булгур. Ці продукти додадуть енергії, а також містять клітковину, необхідну для нормальної роботи кишківника.

Ягоди
Низькокалорійні продукти замінять солодощі на дієті. Вони багаті вітамінами, є гарними антиоксидантами. Тому варто додати до раціону полуницю, малину, вишню, чорницю, смородину і агрус.

Нежирне м’ясо
Білок – будівельний матеріал, який необхідний нашому організму. Найкраще його джерело на дієті – нежирне м’ясо. Підійде курка, індичка. Крім того, перебуваючи на дієті, потрібно пити багато рідини. Чиста вода покращує роботу кишківника і допомагає побороти голод.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні