Скандал у пансіонаті для інвалідів: п’яна медсестра побила мешканця. ФОТО

0
-5
Скандал у пансіонаті для інвалідів: п’яна медсестра побила мешканця. ФОТО
У геріатричному пансіонаті для людей з інвалідністю сталась НП: п’яна медсестра побила мешканця.

У мережі з’явилося відео, де у Дніпрі медсестра під впливом алкогольних напоїв лупцює одного з мешканців, повідомляють Факти.



Керівництво закладу інцидент не приховує, однак запевняє – на відео звичайний побутовий конфлікт. Мовляв, медсестра та пацієнт – у стосунках, а посварилися, бо обоє випили зайвого.



Щоправда після оприлюднення відео постояльці почали розповідати, що медсестра не єдина, хто дозволяє собі неприпустиму поведінку.

"Наприклад, можуть роздати їжу в нетверезому стані, вилити ненавмисно гарячий борщ. Тарілки літають – це все їхня провина, вони себе не контролюють", – розповідає мешканка пансіонату Наталя.

Також ходять чутки, що працівники закладу забирають у пацієнтів гроші, а за непокору погрожують психлікарнею.

Слова мешканців підтверджують і волонтери. Кажуть, до них люди часто звертаються за елементарним, хоча за проживання тут кожен постоялець віддає закладу 75% пенсії.

"Було отруєння, отруїлася не одна людина, мені зателефонували та попросили придбати вугілля. Я кажу, зверніться у медпункт, на що відповіли, що вугілля там немає… На що йде ті 75%?" – ділиться місцевий волонтер Світлана.

Натомість у керівництва – свої аргументи. Мовляв, постояльці перебільшують проблему, адже їм просто бракує уваги, бо у закладі не вистачає персоналу.

Поліція вже розпочала перевірку пансіонату. Розслідуватимуть не лише інцидент з п'яною медсестрою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні