У Луцьку після щеплення від коронавірусу помер чоловік. ВІДЕО

4
-1
У Луцьку після щеплення від коронавірусу помер чоловік. ВІДЕО
Подружжя лучан погодилось на щеплення від коронавірусу, в результаті чого стан чоловіка погіршився і його госпіталізували. У лікарні поставили діагноз – коронавірус, але рятувати чоловіка вже було пізно.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу «Аверс».

Дружина загиблого, Світлана, впевнена, що якби не легковажність сімейного лікаря, чоловік зараз був би живий.

Спочатку подружжя лучан погодилося на вакцинацію від ковіду, а вже через тиждень стан обох, особливо чоловіка, погіршився. Жінка розповідає, що про всі симптоми вони розповідали сімейному лікарю та завжди були з ним на зв’язку.

На звернення жінки до лікаря з тим, що у чоловіка піднялась температура до 39,1, лікарка зазначила, що варто дати хворому парацетамол.

«Ми залишилися вдома і я втратила чоловіка. З п’ятниці на суботу ще більш менш, з суботи на неділю вже гірше, а з неділі на понеділок вже цілу ніч він задихався», - зазначає лучанка.

Зі слів жінки, лише у понеділок сімейна лікарка наказала чоловіку зробити ПЛР-тест. Після госпіталізації чоловіка перевели у реанімацію, де він і помер.

«Я помираю» - це були останні його слова. Більше я його не побачила і не почула. Я навіть з ним не попрощалася, тому що не можна було», - зі сльозами на очах розповідає дружина загиблого.

Також Світлана каже, що перед вакцинацією ніхто у них температуру не міряв і ніякі додаткові аналізи вони не здавали.

«Єдине, що нам в першу чергу підсунули, це протокол, що вони не несуть відповідальності. Підписатися треба було», - каже жінка.

У лікарні розповідають, що чоловіка не госпіталізували, тому що до понеділка не було такої високої температури і показань для цього.

«В даному випадку я не бачу вини лікаря», - зазначає медичний директор Світлана Бойко.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо не несуть відповідальності, то чого вимагають вакцинації? Такі дії можна розцінювати як ненавмисне (або навмисне) вбивство.
Відповісти
Бо тільки гривні в очах стоять - більше декларацій - більший кеш. Вакцинуватись вагався, тепер точно - не буду
Відповісти
БЛЕ@ДЬ! Собаці прививку не дають без обстеження!!!
Відповісти
Назвіть прізвище сімейного лікаря. Дуже вас попрошу, бо була точно така ситуація в моїх знайомих.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні