Сім нестандартних способів побороти стрес

0
-13
Сім нестандартних способів побороти стрес
Етимологія стресу може бути різною. Людина може отримати стрес навіть через надто активний спосіб життя, коли не встигає виконати все заплановане.

Напруження можна зменшити завдяки деяким прийомам, пише gazeta.ua.

- Один зі способів - понюхати каву. Аромат кавових зерен може допомогти впоратися зі стресом, тому що має спеціальні антиоксиданти.

- Авокадо - це також хороший антистрес. Містить мононасичені жири, які допомагають знизити тиск. Має більшу кількість калію, ніж банан.

- Зелений чай містить L-теанін, амінокислоту, яка може впливати на психічний стан людини при стресі, згідно із дослідженням.

- Активна дорога на роботу також є способом долати стрес. Якщо йти пішки чи їхати велосипедом, то за день стрес відчуватиметься менше. Що більше руху - то менше напруження.

- Допоможе розслабитися і заняття йогою. Практик є багато, тому можна легко підібрати будь-який вид під свої вподобання.

- Терапія від тривоги та депресії - прогулянка в парку. Після неї виконувати рутинні завдання буде легше а результат ефективнішим.

- Шоколад також допоможе в боротьбі зі стресом. Какао підвищує рівень оксиду азоту в організмі, а це сприяє зниженню тиску. Загалом солодка їжа знижує рівень гормону стресу кортизолу і може зміцнити серце.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-13

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні