В Азії «виросла» карликова корова. ФОТО

0
-1
В Азії «виросла» карликова корова. ФОТО
У Бангладеш на фермі живе карликова корова на ім'я Рані. Її вага становить 28 кілограмів, а висота тварини - 51 сантиметр.

Про це повідомляє Реаліст.

Незважаючи на пандемію, на ферму з'їжджаються люди, щоб подивитися на карликову корову, які виповнилось майже два роки. На фермі побувало вже близько 15-ти тисячі людей.

Корову купили в минулому році. Зі слів власника ферми, у тварини спостерігаються проблеми з ходьбою і вона боїться інших корів на фермі, тому її тримають окремо від решти стада.

«Вона їсть невелику кількість висівок і соломи два рази в день. Їй подобається гуляти на вулиці, і, здається, вона радіє, коли ми беремо її на руки», - зазначив власник ферми.

Він додав, що ферму відвідають представники Книги рекордів Гіннесса, щоб оцінити, чи може Рані отримати статус найменшої корови в світі. В даний час титул належить тварині з Індії на прізвисько Маник. Її зріст - 61,1 сантиметр.

Власник розповів, що дочекався, поки корова подорослішає, щоб переконатися, що вона більше не виросте. Корову планують передати уряду, тому що власник вважає, що влада зможе забезпечити їй краще життя.

«Можливо, вона зможе стати міжнародною пам'яткою, коли буде знята ізоляція», - сказав чоловік.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні