--> Як у детективі: працівники Ковельської мерії затримали крадія піску. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як у детективі: працівники Ковельської мерії затримали крадія піску. ФОТО

0
1
Як у детективі: працівники Ковельської мерії затримали крадія піску. ФОТО
За словами Ковельського міського голови Ігора Чайки, 9 липня у виконкомі отримали сигнал про несанкціонований видобуток піску в районі урочища П’ятихатки.

Про це стало відомо на Фейсбук-сторінці голови міста, пише "Ковель медіа".

Заступник міського голови Віктор Жигаревич, головна спеціалістка відділу цивільного захисту і екології Оксана Козакевич та головний спеціаліст відділу управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства Олександр Кіндер виїхали на локацію, щоб перевірити цю інформацію.

І дійсно, на території урочища, зокрема, між ґрунтовою дорогою, яка проходить уздовж залізничних колій в напрямку Заболоття і власне залізничною колією вони виявили екскаватор, яким невідомі особи видобували пісок, а також дві вантажівки ЗІЛ, на які екскаватор цей пісок завантажував.

Працівники виконкому службовим автомобілем спробували заблокувати виїзд техніки з цього несанкціонованого кар’єру.

Але водії ЗІЛ почали втікати в інший бік, через чагарники, екскаватору ж чиновники не дали втекти. Дочекалися працівників поліції, також викликали слідчо-оперативну групу, склали всі відповідні протоколи, екскаватор вилучили на штрафмайданчик.

Моїм колегам кажу, що вони – молодці! Дякую за роботу!, – написав Ігор Чайка.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні