Ольга Сумська відвідала Тунель кохання

0
-6
Ольга Сумська відвідала Тунель кохання
Народна артистка України Ольга Сумська мандрує країною з молодшою донькою Ганною. Разом вони відправились на Рівненщину й відвідали популярну туристичну пам'ятку – Тунель кохання.

Про це стало відомо на Істаграм-сторінці зірки.

У розпал літа Ольга Сумська не летить на закордонні курорти, а подорожує Україною. Дорогою до Львова вона з 19-річною донькою зупинилась поблизу селища Клевань, де розташований Тунель кохання. Аналогів цього об'єкта не знайти ані в Європі, ані у світі.

"Ми нарешті доїхали. Тунель кохання. Подивіться, яка краса", – прокоментувала акторка.

Для фотосесії на тлі відомої туристичної пам'ятки 54-річна акторка обрала легку напівпрозору сукню ніжно-лимонного кольору з принтом. Її зірка поєднала з темними балетками. Волосся Сумська залишила розпущеним і не стала наносити косметику. На свій вік вона виглядає фантастично!

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні