--> Персонал Волинської інфекційної лікарні масово звільняють | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Персонал Волинської інфекційної лікарні масово звільняють

1
6
Персонал Волинської інфекційної лікарні масово звільняють
Через брак коштів на заробітні плати змушені скорочувати штат Волинської обласної інфекційної лікарні.

Про це у коментарі журналістам видання "Район.Медицина" повідомила т.в.о. директора медичного закладу Галина Морочковська.

Як писали раніше, під скорочення потрапляють працівники дерматовенерологічного відділення, амбулаторно-поліклінічного та центру боротьби зі СНІДом. Люди вже отримали повідомлення про звільнення, яке відбудеться 31 серпня.

Зазначають, що відділення дерматовенерології у цій лікарні фактично ліквідовують повністю — функціонуватиме лише один кабінет, у якому передбачено по одній ставці лікаря та медичної сестри. Стаціонар же не працює з 11 червня.

«По пакету, укладеному з НСЗУ, дерматовенерологічне відділення не заробляє собі на заробітні плати, тому змушені були прийняти таке рішення. Раніше відділення утримували за рахунок інфекційної лікарні, більше такої можливості немає. Сподіваюся, що за ці два місяці, коли відбудеться скорочення, ситуація зміниться», — повідомила Галина Морочковська.

За словами керівниці «інфекційки», обласна рада, яка є власником лікарні, також не має коштів, аби профінансувати зарплати працівникам.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зате суддям накинули сотні мільйонів.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні