Одразу після Меловіна: лідерка гурту Казка розповіла про свою орієнтацію

0
6
Одразу після Меловіна: лідерка гурту Казка розповіла про свою орієнтацію
На відкритті Atlas Weekend MELOVIN здійснив камінг-аут на головній сцені фестивалю. Лідерка гурту KAZKA, яка товаришує зі співаком, знала про його наміри й підтримала артиста. Ба більше, слідом за ним вона оголосила себе квіром.

Про це повідомляє "Світське життя".

Популярний гурт KAZKA виступив на Atlas Weekend за кілька днів після того, як MELOVIN (справжнє ім'я – Костянтин Бочаров) зізнався у своїй бісексуальності. Як розповіла Олександра Заріцька, він давно хотів здійснити камінг-аут і люди з його близького оточення знали про це.

"Класно, що він наважився це зробити, бо це дуже важко. Я знаю, що багато людей все життя не можуть розказати ні батькам, нікому. Він дуже сміливий чоловік", – заявила співачка.

Зірка належить до тих людей, які підтримують прайди та всі меншини. За словами Олександри Заріцької, вона сама є квіром – людиною, яка не належить до однієї сексуальній та гендерній ідентичності.

Я сама вважаю себе квіром. Квір-люди – це люди, які трішки нестандартні в усіх обсягах нашої культури. Це така тендітна частина нашого суспільства, яку треба берегти і за яку треба стояти та битися, якщо треба, – висловилася лідерка KAZKA.

До слова, після зухвалого перфомансу на Atlas Weekend MELOVIN закликав усіх творчих людей робити камінг-аути. Втім Олександра Заріцька вважає, що оголошувати чи не оголошувати свою сексуальну орієнтацію – справа кожного.

"Звичайно, приємніше дивитися і слухати людину, яка повністю щира з тобою. Було б класно, якби всі послідували його прикладу. Ми всі люди, ми всі різні", – завершила KAZKA.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні