--> Tophype: неймовірні передбачення, які збулись. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Tophype: неймовірні передбачення, які збулись. ВІДЕО

0
1
Tophype: неймовірні передбачення, які збулись. ВІДЕО
Напевно, багато людей хотіли б знати, що на них чекає у майбутньому, причому, це мала б бути інформація лиш про щось хороше. Не дивлячись на те, що більшість передбачень провалились, все ж є і ті, які здійснились дуже неочікувано і моторошно.

Рейс 191

Ще у 1974 році була передбачена катастрофа з рейсом. Тоді, чоловіку з ім’ям Девід Буд 10 ночей снився однаковий сон, в якому літак злітав з посадкової смуги, розривався на частини і починав горіти. Занепокоєний чоловік вирішив розповісти про сон владі країни, проте його розповідь не сприйняли серйозно. У день, коли Девід побачив жах востаннє, літак розбився так, як він і бачив у своїх передбаченнях.

Джеймс Дін

Відомо, що найбільшою пристрастю актора були автомобілі. Тому, справжньою трагедією для прихильників чоловіка стала його загибель в автомобільній аварії. Ніхто не міг передбачити такої катастрофи, окрім Аліка Гінеса, який був знайомим Діна та також знімався у фільмах. Цікаво те, що Алік та Дін зустрічались лише один раз у ресторані. Невдовзі до цієї зустрічі Дін придбав собі унікальний спорткар «Порше 55».

Дін похизувався автомобілем перед Гінесом, мовляв, той може розвивати швидкість до 240 кілометрів в годину, після чого у Аліка виникло відчуття панічної атаки. Чоловік просив Діна не їздити більше на цьому авто, інакше до 22:00 наступного четверга він буде вже мертвим.

На жаль, Дін не послухав свого колегу і саме в передбачений Аліком день та час, 30 вересня 1955 року загинув у автокатастрофі. Особливо жахливим здається те, що Гінес зумів передбачити не тільки аварію, а й точний день та час.

Коронавірус

Подібна епідемія була передбачена ще в 1993 році і відбулося це, звісно що, у популярному серіалі «Сімпсони». У одній з серій 4 сезону мультяшне місто Спрінгфілд вражає вірус, який теж приходить з Азії. Ведучий новин з мультфільму називає його «грипом з Осаке». Особливо цікаво це передбачення виглядає на фоні того, що «Сімпсони» і раніше пророкували події з життя людства.

Танці на похоронах

Всі знають відео з танцюючими трунарями, яке було знято в Африканській Гані, де існує традиція веселого танцю на похоронах. Насправді, кадри з популярного відео були зняті ще у 2015 році, коли журналісти ВВС знімали сюжет про такий своєрідний похоронний обряд. Проте цей мем був передбачений і це знову знобили «Сімпсони».

У одній із серій батька Гомера також несуть у труні і пританцьовують, супроводжуючи цей обряд веселою музикою. Користувачі інтернету передивились серію та зробили висновки, що творці «Сімпсонів» неймовірні пророки майбутнього.

Обама

Поява такого президента була детально описана у одному з романів, який був виданий ще у 1968 році. Видання має назву «Всім стояти на Занзібарі», який написав британський письменник Джон Бранер. Події роману відбуваються у 2010 році, коли у книзі з’являється афроамериканський президент, якого звуть Обомі. Дивний збіг, адже Обама став президентом Америки у 2009 році.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні