--> Англійський підприємець створив ферму, на якій вирощують живі меблі. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Англійський підприємець створив ферму, на якій вирощують живі меблі. ФОТО

0
-2
Англійський підприємець створив ферму, на якій вирощують живі меблі. ФОТО
Англійський підприємець розробив унікальну технологію, яка допомагає дереву рости, поступово перетворюючись в стілець або стіл.

Про це повідомляє Profi Dom.

У 2006 році англієць Гвеіну Манро заснував ціле підприємство з масового вирощування живих меблів і предметів інтер'єру, яке назвав «Full Grown».

Щоб досягти зростання дерева в потрібній конфігурації, ще на початку розвитку його підрізають таким чином, щоб крона формувалася, наприклад, у формі стола або стільця. Після відповідної обрізки дерево прищеплюють, щоб згодом вийшов цілісний шматок деревини без сполучних елементів.

Компанія Гвеіну щорічно вирощує до 50 ексклюзивних меблів та предметів інтер'єру. Звичайно ж, на їх створення йде чимало часу - від 4 до 8 років і то за умови, що за насадженнями грамотно і своєчасно доглядали.

Сама ферма набирає обертів і на сьогоднішній день на її плантаціях підростає близько 400 екземплярів різних стільців, рам для великих дзеркал і крісел, торшерів і оригінальних столиків.

Вартість таких дизайнерських меблів, які зроблені без єдиного кріплення буде вельми істотна, але оригінальність її форми і надійність того варті.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні