Tophype: ознаки того, що ви живете не вперше. ВІДЕО

0
-1
Tophype: ознаки того, що ви живете не вперше. ВІДЕО
Ймовірність того, що душа людини подорожує з одного тіла в інше, має дійсно високу вірогідність. Переродження – це не просто плітки. Взяти для прикладу фобії, адже дивно, що з самого народження ми боїмось певних речей.

Сни, які повторюються

Протягом усього вашого життя ви бачите дуже реалістичні сни, які повторюються знову і знову. Дуже часто, під час сну, вам може здаватися що ви не спите і можете бачити, як просинаєтесь. Це може означати те, що ви вже приходили на землю у інших образах, а тому у своїх снах переживаєте досвід минулих життів.

Старші свого віку

У такому випадку підходить вислів «дуже стара душа». Вам не зрозумілі причини, через які здається, що ви знаєте настільки багато речей, ніби вже прожили дуже довге життя і маєте життєвий досвід. Ваші оточуючі можуть казати, що ви дуже зріла людина для вашого віку, а однолітки звертаються до вас за порадою, тому що вважають вас досвідченим і мудрим.

Дуже розвинена інтуїція

Часто буває так, що ви дізнаєтесь, що відбудеться у певній ситуації, тому що на рівні підсвідомості ви пам’ятаєте, що ставалось в подібних ситуаціях у минулому житті. У вас чудова інтуїція щодо інших людей, тому що багато подібних персон ви зустрічали у своїх попередніх образах.

Незвичайний вплив на людей

Дуже часто люди звертаються до вас за порадою, навіть якщо ви на 10 років молодші за них. Вони знають, що ви розумні не за роками. Здається, що у вас особливий філософський погляд на життя і ви відчуваєте набагато краще, ніж інші. Якщо ви живете на цій землі не вперше, то можете бути певні, такі речі як терпіння, чесність, впевненість та самоаналіз – речі, на які люди можуть витратити ціле життя, а ви здатні їх зрозуміти набагато швидше.

Не від світу всього

Вам здається, що ви чужинець у цьому світі, ніби у вас вже був досвід у інших умовах. Проте, зрозуміти це повністю ви не можете. У вас складається враження, що ви дуже відрізняєтесь від інших. Кажуть, що у такому випадку людина відчуває ностальгію за домом, тобто, сум за тим місцем, де збираються усі душі перед наступним життям.

Захоплення іншою культурою, або епохою

Доволі часто можна почути, що людина, яка, для прикладу, проживає в Україні цікавиться скандинавською культурою і захоплюється історією вікінгів. Або ж, людина цікавиться не власною культурою, а наприклад, етнографією народів Африки. Індуси вважають, що таке захоплення можна пояснити тим, що людина у минулому житті проживала у тому племені чи часі, яким цікавиться зараз.

У 1970-х роках у Берліні відбулася дивна ситуація, під час, 12-річна Олена Меркарад згадала своє минуле життя. Дівчина потрапила у лікарню з серйозними травмами після аварії, тому була без свідомості деякий час. Проте одного ранку вона неочікувано прийшла до тями і почала говорити італійською, хоча до цього вона не знала цієї мови.

Також дівчинка почала стверджувати, що вона Розетта Кастельяні та проживає в італійському містечку Нафте. Олена зазначила, що вона народилась 9 серпня 1887 року, а тоді вона приголомшила усіх. Дівчина сказала, що у неї двоє дітей: Бруно і Франс, та додала, що вони її чекають.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні