Утримання фонтану «Квітка» Луцькій громаді обійдеться у понад 150 тисяч гривень

1
-4
Утримання фонтану «Квітка» Луцькій громаді обійдеться у понад 150 тисяч гривень
У Луцьку нещодавно відремонтували аварійний фонтан «Квітка», який знаходиться навпроти головного корпусу Волинського національного університету імені Лесі Українки на проспекті Волі.

Загалом на обслуговування фонтану на липень-вересень з місцевого бюджету Луцької громади виділено 159 тисяч гривень. Наразі триває визначення переможця оголошеного тендеру.

У технічній документації до закупівлі послуг зазначають, що фонтан повинен працювати 12 годин на добу, що загалом становить 648 годин. Цьогоріч фонтан обслуговуватимуть до 30 вересня.

Зазначимо, що раніше на поточний ремонт фонтану «Квітка», а саме на гранітне облицювання, з місцевого бюджету було витрачено понад 87 тисяч гривень. Крім того, на початку липня цього року провели завершальні будівельні роботи на цьому об’єкті на суму 18 тисяч гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Волинська солянка
Про місцеву політику з кислинкою та перцем ;)
Пишіть нам: vol.sol@protonmail.com
https://t.me/vl_sol
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні