Куди вивезуть мул з очисних споруд у Луцьку та скільки це коштуватиме

0
-9
Куди вивезуть мул з очисних споруд у Луцьку та скільки це коштуватиме
У Луцьку планують очистити мулові майданчики очисних споруд каналізації, які знаходяться на вулиці Селищній, 90. Відповідний тендер оголосило комунальне підприємство «Луцькводоканал».

На вивезення мулу заплановано втратити 3,5 мільйона гривень власних коштів підприємства. Роботи повинні завершити до кінця цього року.
Загалом планують вивезти з мулових майданчиків очисних споруд каналізації 100 тисяч тонн мулу. Його скидатимуть у межах двох кілометрів від вулиці Селищної, 90 у Луцьку.

Крім того, «Луцькводоканал» також планує провести реконструкцію каналізаційного колектора по вулиці Потебні у Луцьку. На сьогодні оголошено виготовлення проектно-кошторисної документації по цьому об’єкту.

Нагадаємо, що з початком тепла у Луцьку з’явився нестерпний сморід. Однією з ймовірних причин його виникнення називають переповнені мулові майданчики очисних споруд каналізації міста.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні