Путін зробив заяву щодо транзиту газу через Україну

1
5
Путін зробив заяву щодо транзиту газу через Україну
Володимир Путін зробив заяву щодо транзиту газу через Україну.

Про це у вівторок, 13 липня, він розповів в інтерв'ю на News24 Russia, повідомляє Корреспондент.

Напередодні президент України Володимир Зеленський заявив про те, що гарантією безпеки України на випадок запуску Північного потоку-2 має стати стабільне газопостачання на 10-15 років.

Президент РФ Путін про майбутні контракти на транзит газу через Україну після запуску газопроводу "Північний потік-2" заявив, що Росія буде дотримуватися існуючих зобов'язань.

За його словами, "Газпром" підписав контракт на п'ять років на прокачку російського газу через територію України. І, "незважаючи на деякі складності" Росія ці зобов'язання буде виконувати.

Українська влада побоюється, що Москва відмовиться від транзиту газу через Україну після запуску "Північного потоку-2", який повинен з'єднати Росію і Німеччину в обхід української території.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Обіцянки "**ла" не варті виїденого яйця.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні