Продукти, одяг та кіно: в Україні знову зросли ціни

0
4
Продукти, одяг та кіно: в Україні знову зросли ціни
Підсумовуючи червень 2021 року, через інфляцію зросли ціни на продовольчі та непродовольчі товари, а також на послуги. Проте, сповільнилося зростання цін на сирі продукти харчування.

Про це повідомляє Сьогодні.

Зокрема, зросли ціни на соняшникову олію, а також на майонез, маргарин та спред. Ціна на молоко зросла через збільшення вартості кормів, а ціни на цукор стали вищими через поганий урожай буряків.

Макаронні та кондитерські вироби, а також м'ясні продукти теж подорожчали. Проте, ціни на ягоди сповільнили своє зростання через сезонне збільшення пропозицій на ринку.

Серед непродовольчих товарів найбільш дорожчали фармацевтичні продукти, меблі та побутова техніка, в той час як ціни на одяг та взуття не змінилися.

Серед здорожчання послуг присутнє харчування в ресторанах, квитки в кіно та концерти, страхування транспорту, а також кабельне телебачення та інтернет. При цьому сповільнилося зростання цін на туристичні послуги.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні