--> Українські школи відміняють навчання у 10-11 класі: що робити | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Українські школи відміняють навчання у 10-11 класі: що робити

0
-4
Українські школи відміняють навчання у 10-11 класі: що робити
Деякі школи, через реформування, вже повідомили про те, що у них відміняється набір в 10-11 класи.

Про це повідомляє ТСН.

Освітній омбудсмен Сергій Горбачов розповідає про те, що через створення академічних ліцеїв та академій частина шкіл вже повідомила батькам про те, що у них відміняється набір на 10-11 класи.

Горбачов наголошує, що освітні установи повинні повідомити учням і батькам про зміни умов навчання за півтора року до цього.

В одній зі шкіл Києва план план про відміну 10-11 класів був прийнятий ще в 2018 році, але про нього повідомили занадто пізно. Через це склалася неприємна ситуація, коли школярам в 9 класі повідомили, що вони більше не зможуть вчитися в 10 та 11 класі.

Горбачов у такому випадку рекомендує батькам звертатися в місцеві управління освіти.

«Батькам треба звертатися в управління освіти з заявою, що дитина планує продовжити навчання в 10 класі і управління освіти дитини обов'язково має влаштувати», - зазначив Сергій Горбачов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні