Як безкоштовно здобути професію від центру зайнятості

0
0
Як безкоштовно здобути професію від центру зайнятості
Для того, аби пришвидшити працевлаштування безробітних, служба зайнятості Львівської області організовує професійну підготовку, а також перепідготовку та підвищення кваліфікацій.

Про це повідомляє Львівський обласний центр зайнятості.

Зі слів директора обласного центру зайнятості Василя Барилюка, у службі зайнятості налічується підвищення кваліфікації за 35-ма професіями та 32-ма напрямами не лише у місцевих закладах освіти, а й на виробництві, де безробітні можуть пройти стажування та набратися нових навичок.

Під час навчання за безробітними зберігаються соц. виплати, які нараховуються у центрі зайнято ті. Також слухачам компенсуються витрати на проїзд до місця здобуття освіти та у зворотному напрямку за кожен день навчання. Окрім того, у разі потреби надається місце проживання.

Якщо безробітні без поважних причин припиняють навчання, або ж відмовляються працювати з професією чи спеціальністю, яку отримали, вони зобов’язані відшкодувати службі зайнятості всі витрати, що були витрачені на навчання, проїзд та проживання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні