Верховна Рада підтримала відставку Авакова: хто проголосував

1
5
Верховна Рада підтримала відставку Авакова: хто проголосував
У парламенті знайшовся 291 голос «за» те, щоб відправити главу МВС на заслужений відпочинок, повідомляють Коментарі.

У четвер, 15 липня, в Раді розглядали питання про відставку керівника МВС Арсена Авакова. 291 народний депутат проголосував "за".

Авакова за сім років його перебування на посаді неодноразово намагалися змістити з посади. Однак подібні заклики не отримували необхідної підтримки від депутатів.



За підсумком голосування з 351 зареєстрованого в залі депутата свої голоси за відставку Авакова віддали 291. Семеро депутатів голосували проти, ще 17 — утрималися, а 36 просто проігнорували голосування.

Найбільше голосів, як і очікувалося, за зміщення Арсена Авакова з посади віддала монобольшість "Слуг народу" — 229. Ще 16 голосів додала "Європейська солідарність", 15 — "Голос", 18 — "Довіра", 7 — "За майбутнє". Також відставку тепер уже ексглави МВС підтримало шість позафракційних депутатів.

Самого Авакова на засіданні парламенту не було. Долю чиновника нардепи вирішували без нього.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скоро буде "великий шухер"
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні