Скандал з працівницею київської IT-фірми: «Укр язик звучіт мєрзко». ФОТО

9
-9
Скандал з працівницею київської IT-фірми: «Укр язик звучіт мєрзко». ФОТО
У Києві дівчина потрапила у скандал через зізнання у ненависті до української мови. Її обурило введення нових норм щодо вжитку української і вона вирішила про це розповісти в інстаграмі.

Звернули увагу на пости дівчини з нікнеймом Анастасія Польскіх у телеграм-каналі "Катарсис". Вона прямим текстом назвала нові мовні норми "маразмом".



Анастасія перепостила допис спільноти про те, що з 16 липня української мови буде більше і зазначила, що це маразм, а вона не переварює українську, бо та звучить "мєрзко". Дівчина додала також про те, яка вона хороша, адже сплачує податки в "ету" страну.

Згодом свої скандальні повідомлення Анастасія Польскіх видалила. Як пояснила користувачам, це її попросив зробити хлопець, щоб не принижуватися перед хворими людьми.

Як повідомляє 24 канал, уже у наступних сторіз дівчина додала тексти українською. Це дописи рекламного характеру, у яких Анастасія відзначила магазини і послуги. Замість вибачень, які традиційно у таких випадках постять, вона написала: "Дякую за піар".

У компанії, де працює дівчина, обіцяли розібратися із ситуацією. Там зазначили, що не поділяють її поглядів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зрада?
Відповісти
в своєї мами )) пітух роісянський
Відповісти
що візьмеш з дури крім аналізу ?
Відповісти
ще можна кліторного масла взяти
Відповісти
Ну то їдіть з країни де державна мова "звучіт мерзко", і обійдемося без твоїх податків!
Хлопець попросив? А твій хлопець безрукий щоб сам написати?!!
Відповісти
О "скрепомовні" мінусують
Відповісти
Тупа курка з "широким взглядом", а вивчити державну мову не може. Жила б в Європі то швидко мову вивчила б. а тут церемонимося з тими " скрєпними" так вони на голову вилазять!
Відповісти
типова совєтсько-російська фашистка
Відповісти
Сарочка, ві ужє дєсять лєт жівьйотє в штатах и нє віучілі англійскій . Сьомочка, а зачєм ? здєсь на Бгайтон-біч всє гаварят на общєпанятном
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні