Повідомили, коли завершать ремонт проспекту Волі у Луцьку

0
-12
Повідомили, коли завершать ремонт проспекту Волі у Луцьку
В обласному центрі Волі триває ремонт головної вулиці міста. Зокрема, сьогодні там проводять активні роботи із заміни усіх мереж та на одні із смуг уже укладають асфальтне покриття.

Про це стало відомо під час чергового сесійного засідання Луцької міської ради сьогодні, 16 липня, повідомляє Волинь24.

Зокрема, під час сесії депутат фракції «Громадянський рух «Свідомі» Тарас Шкітер поцікавився у міського голови Ігоря Поліщука, чи встигнуть завершити перший етап реконструкції проспекту Волі до першого вересня, аби школярі без проблем пішли до школи.

«Сьогодні там відбувається перекладання усіх мереж, які проходять саме тієї стороною смуги. Ці роботи уже завершені на ділянці від вулиці Шопена до Вавілова, де уже покладено асфальт. За умови хорошої погоди плануємо завершити цю смугу руху до першого вересня, і, ймовірно, до цієї дати будуть завершені роботи по іншій смузі руху», - зазначив Ігор Поліщук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні