--> Пожежа на базі відпочинку: блискавка влучила в будинок. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Пожежа на базі відпочинку: блискавка влучила в будинок. ФОТО

0
-18
Пожежа на базі відпочинку: блискавка влучила в будинок. ФОТО
Блискавка влучила в один з будинків на території бази відпочинку, розташованої в селі Біла Церква Тячівського району на Закарпатті.

Про це повідомляє Волинь24, посилаючись на пресслужбу ДСНС.

Як повідомив охоронець об’єкту, на його очах блискавка вдарила в антену на даху й вогонь став швидко поширюватися дерев’яною будівлею. Сталося це 15 липня близько 22-ї години. Далі полум’я перекинулося й на прибудовану до бази відпочинку дерев’яну надвірну споруду.



О 00:30 вогнеборцям вдалося локалізувати пожежу, о 03:45 – ліквідувати. Правоохоронні органи встановлюють суму завданих збитків, оскільки вогонь знищив перекриття, покрівлю та другий поверх готелю на площі 150 кв.м, а також покрівлю та перекриття господарського приміщення на площі 100 кв.м.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-18

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні