Шмигаль назвав нинішню ціну гектара землі в Україні

1
0
Шмигаль назвав нинішню ціну гектара землі в Україні
(Фото: колаж 24 каналу)

Прем'єр Денис Шмигаль заявив, що вартість землі наразі менша за попередні прогнози уряду. За 15 днів середня мінімальна ціна становить орієнтовно одну тисячу доларів за гектар.

Про це повідомляє 24 канал.

За словами прем'єра, ціна різниться за регіонами України. Про це він сказав під час "Години запитань до уряду" в Верховній Раді.

Прем'єр розповів, що станом на 15 липня в Україні уклали 774 земельні угоди, на які раніше розповсюджувався мораторій.

Мінімальна ціна по кожній області відрізняється. Але в середньому вона становить близько однієї тисячі доларів за гектар, сказав очільник Кабміну.

Раніше міністр аграрної політики та продовольства Роман Лещенко говорив, що вартість с/г землі в Україні орієнтовно 50 тисяч гривень за гектар.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А де земля яку через суди повертали , і писали що вартість гектару мільйон гривень? Кому така земля належить, і чому тепер ціна в тисячу доларів?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні