Позаштатні співробітники: стадо худоби допомогло поліції затримати п'яного водія. ВІДЕО

0
2
Позаштатні співробітники: стадо худоби допомогло поліції затримати п'яного водія. ВІДЕО
У Новограді-Волинському поліцейські влаштували справжню погоню за п'яним водієм. Чоловік намагався втекти та навмисне створював аварійні ситуації, урешті спровокував ДТП зі службовою автівкою та поїхав з місця її вчинення.

Як повідомляє Журнал Житомира, зупинили втікача у сусідній громаді з допомогою корів.

Поліцейські Новограда-Волинського отримали повідомлення про нетверезого водія за кермом автомобіля Мерседес Віто у місті. Для перевірки цих відомостей за вказаною заявником адресою виїхали поліцейські сектору реагування. Мінівен був припаркований біля одного з торговельних закладів, а його водій знаходився зовні.

При появі правоохоронців керманич заскочив у салон і швидко поїхав геть, намагаючись зникнути з поля зору патрульних. На увімкнені проблискові маячки на службовому авто, звукові сигнали та звернення правоохоронців, які слідували за ним, про необхідність зупинки транспортного засобу, водій не реагував.

Зазначається, що чоловік створював небезпечні ситуації для інших учасників руху і таки спровокував ДТП із переслідувачами.

Але навіть дорожньо-транспортна пригода не зупинила зухвальця, він швидко поїхав з місця її вчинення.

Поліцейські передали інформацію про втікача колегам Баранівського відділення поліції, адже неадекватний керманич виїхав на територію їх обслуговування. Врешті мінівену довелося зупинитися: у селі Рогачеві шлях йому перегородила череда домашньої худоби, а наряди патрульних блокували його подальший рух.

Як з'ясувалось, за кермом автівки перебував 41-річний житель села Красилівка з явними зовнішніми ознаками алкогольного сп’яніння. У медзакладі, куди доставили чоловіка, лікарі зафіксували його нетверезий стан - 3,11 проміле.

Цього ж водія нетверезим уже зупиняли у січні та квітні поточного року. Поліцейські оформили нові матеріали одразу за кількома статтями Кодексу України про адмінправопорушення.

Автомобіль правопорушника вилучений. Покарання за вказані протиправні діяння для чоловіка визначить суд.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні