«Слуга народу» кидався з кулаками на ексміністра у прямому ефірі. ФОТО

5
-8
«Слуга народу» кидався з кулаками на ексміністра у прямому ефірі. ФОТО
Юрій Камельчук, нардеп від "Слуги народу" потрапив у черговий скандал. На цей раз він ледь не побився з ексміністром соціальної політики Павлом Розенком.

Про інцидент повідомляє "24 канал".

Камельчук так емоційно відреагував на заяву Розенка щодо підвищення тарифів. Їхня сутичка трапилася в прямому ефірі одного з українських телеканалів 16 липня.

Деталі сутички

Під час обговорення тарифів на газ Розенко зауважив, що команда президента Володимира Зеленського не стримала обіцянки про зниження цін. Ексчиновник підкреслив: вартість газу для споживачів за останній рік зросла втричі. Після цих слів Розенка Камельчук розлютився.



"Яке в три рази? Павло, алло, Ви з неба впали?" – наголосив нардеп.

Потім він підійшов до ексміністра й між ними почалася штовханина. Розенко схопив Камельчука за лікоть, а той сильно штовхнув його на крісло. Їх зупинили нардеп від ОПЗЖ Нестор Шуфрич і ведучий шоу.



У підсумку Розенко поскаржився, що Камельчук поводиться агресивно. Він підкреслив: "коли нема чого сказати – починається психоз".

Дякуй, що я тобі не ввалив, – відповів йому на це Камельчук та пішов зі студії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правда в очі коле.
Відповісти
«...никакога павішенія тарифаф нибудет. Мне 42-а года, я нилох - ідіть у ср@ку...» (с) - з пісні слів не викинеш.
Відповісти
Завдання,цього 42річного *янелоха*пограбувати і розвалити Україну.
Відповісти
рошенку і розслабся, вата...
Відповісти
З цього слід зробити висновок, що медична наука збагатилась ще одним неврастенічним або може і психіатричним захворюванням, яке через певну статистику можна сміливо назвати зелененофренія. Хвороба явно є невиліковною
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні