Батьки випивали та відпочивали: дворічний українець трагічно помер у Польщі

0
-5
Батьки випивали та відпочивали: дворічний українець трагічно помер у Польщі
В озері Шперек Великопольського воєводства на заході Польщі у четвер, 15 липня, втопився 2-річний хлопчик з України.

Про подію інформує "Укрінформ" із посиланням на польський таблоїд "Fakt".

Що трапилось

Маленький Владислав без нагляду батьків зміг вночі вийти з літнього будинку неподалік озера у відпочинковому центрі “Лідо” і впав з помосту до водойми.

Зазначається, тіло хлопчика у воді зауважили очевидці, котрі викликали рятувальників. Вони понад дві години намагалися реанімувати дитину, але життєві функції відновити не вдалося.

Де були батьки

Батьки дитини, громадяни України, з’явилися біля озера, коли вже тривала рятувальна операція. Як з’ясувалося, вони приїхали до відпочинкового центру двома сім’ями і напередодні тривалий час вживали алкоголь.

Що їм загрожує

Місцева прокуратура висунула батькам обвинувачення у доведенні до небезпеки, втрати життя і ненавмисне доведення до смерті шляхом залишення відкритими дверей літнього будинку. Батькам Владислава загрожує від трьох місяців до 5-ти років ув’язнення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні