Росію поставили на місце: в УЄФА прокоментували скандал з футбольною формою українців

2
8
Росію поставили на місце: в УЄФА прокоментували скандал з футбольною формою українців
Європейський футбольний союз (УЄФА) не стане втручатися в ситуацію з нанесенням на форму всіх клубів української Прем'єр-ліги карти з Кримом і гаслом "Слава Україні! Героям слава!". Це є внутрішньою справою Української асоціації футболу (УАФ).

Про це в УЄФА заявили в коментарі російському пропагандистському інформаційному агентству РИА Новости, пише OBOZREVATEL.

"Це внутрішнє питання, яке стосується Української прем'єр-ліги (УПЛ). Тому ми люб'язно спрямовуємо вас до Української асоціації футболу з вашим питанням", – підкреслили УЄФА.

Нагадаємо, в новому регламенті УПЛ ідеться, що всі футбольні клуби повинні нанести на свою ігрову форму велику емблему УАФ, що містить гасла "Слава Україні!" і "Героям слава!".

Відзначимо, що гасло "Слава Україні! Героям слава!" і карта України з анексованим Кримом на формі збірної України на Євро-2020 викликала справжню істерику в Росії.

У Державній думі вимагали від УЄФА заборонити форму "жовто-синіх", а також звинуватили Україну в політизації турніру.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скандал з футбольною формою українців саме можна порівняти з тим, що у себе в квартирі хоч голий ходи, а вийшов на вулицю то одягай труси, бо засміють. Ось так із цими гаслами. Не знають куди їх приліпити, краще на дупу приліпіть.
Відповісти
Наша форма що хочемо те і ліпимо.
А ти ще будеш під моїм "ніком" всяке фуфло писати отримаєш по фен-шую!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні