Лоліта розповіла про невиліковну хворобу своєї доньки

1
1
Лоліта розповіла про невиліковну хворобу своєї доньки
Російська співачка українського походження Лоліта Мілявська відверто заговорила про свою 22-річну доньку. Знаменитість зізналася, що Єва страждає від серйозної недуги – синдром Аспергера, який діагностували їй нещодавно.

Про це пише СтарХіт.

Артистка ретельно оберігає свою доньку від громадськості, тому відправила її жити до Києва – Єва зараз знаходитися з бабусею.

За словами Лоліти, через те, що її донька народилася раніше терміну, у неї діагностували порушення психічного розвитку, що характеризується серйозними труднощами в соціальній взаємодії.

"Я не з тих, хто хотів дітей. Напевно, на рівні підсвідомості це відчувала. Що стосується Єви, то у нас є проблема. Через недоношеність. Це не аутизм, а синдром Аспергера. Його діагностували нещодавно", – зізналася зірка.

Як психічне захворювання проявляється у її доньки

"Іноді є зацикленість на предметі, необхідність щось крутити в руках. У мене це теж є. Також у неї не було готовності до емоційних переживань. Коли вона чула мої сумні пісні, могла встати за лаштунками і плакати:" Матусі боляче, матусі боляче ... ", – повідомляла артистка.

До слова, Лоліта народила доньку Єву в листопаді 1998 року. За документами батько дівчинки – третій чоловік артистки Олександр Цекало, а ім'я справжнього біологічного батька зірка не називає.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Для чого ви нав’язуєте своїм читачам російські наративи? Нам це не цікаво! Розкажіть що там у Польщі/Туреччині/Словаччині/Угорщині. В нас купа сусідів окрім лаптєногих.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні