З першого жовтня пенсіонери отримуватимуть додаткові виплати: у якому розмірі

1
-7
З першого жовтня пенсіонери отримуватимуть додаткові виплати: у якому розмірі
У березні цього року була проведена індексація для більшості українських пенсіонерів. Зростання пенсій на 11% торкнулося майже 8 млн осіб.

Як пише "ЦЕНЗОР.нет" із посиланням на Урядовий портал, про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль, виступаючи на годині запитань до уряду у Верховній Раді.

«У квітні цього року була проведена індексація пенсій для працюючих пенсіонерів, і вони так само отримали свої оновлені виплати. Крім того, підвищуються мінімальні пенсійні виплати разом із підвищенням прожиткового мінімуму 1 липня та 1 грудня цього року. Минулого року Уряд вперше запровадив програму доплат пенсіонерам, які старше 80 років. Тепер вони щомісяця додатково отримають по 500 грн», — підкреслив Шмигаль.

Також прем’єр наголосив, що 1 жовтня так само вперше буде запроваджено додаткові виплати по 400 грн для пенсіонерів старше 75 років.

Шмигаль нагадав, що на засіданні Уряду 14 липня було ухвалено рішення про підвищення пенсій для військових.

«Доплати по 2000 гривень будуть нараховані людям уже за липень. Загалом такі доплати торкнуться майже 400 тисяч людей. І це справедлива сума з огляду на те, що виплати іншим пенсіонерам індексувалися, а військовим пенсіонерам – ні», — зазначив глава уряду.

За словами Шмигаля, Кабмін продовжує спільно з профільним комітетом Парламенту працювати над тим, щоб запустити накопичувальну пенсійну систему.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Допоки жиди при владі,як говорив один із персонажів фільму:"Вєк волі нє відать". Це з області фантастики,щоб жид дбав про добробут українця.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні