--> Замінить «Рух»: «Волинь» збираються повертати в УПЛ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Замінить «Рух»: «Волинь» збираються повертати в УПЛ

1
1
Замінить «Рух»: «Волинь» збираються повертати в УПЛ
Є ймовірність, що слідом за донецьким «Олімпіком» елітний дивізіон українського футболу залишить львівський «Рух». Якщо 19 липня «Рух» не погодиться грати на «Арені-Львів» і змушений буде припинити виступ в УПЛ, то його у вищому дивізіоні замінить «Волинь».

Про це повідомляє Спорт.UA.

На цей момент львівський «Рух» та «Арена Львів» так і не прийшли до консенсусу. Якщо ніяких зрушень у переговорах так і не буде, то львівський клуб буде виключений з УПЛ вже 19 липня.

В такому випадку 20 липня буде прийнято рішення про включення луцької «Волині» до складу учасників УПЛ.

Серед команд, які подавали документи на отримання атестата, що дає право виступати в УПЛ, у членів комісії не було претензій тільки до «Волині» і «Оболоні». Однак лучани, які фінішували сьомими, мають перевагу, оскільки випередили «пивоварів» у турнірній таблиці.

У разі, якщо команда Альберта Шахова (на фото) після тривалої перерви повернеться в еліту, то в Першій лізі одне місце виявиться вакантним.

Львівський клуб був незадоволений фінансовими умовами від «Арени Львів» та хотів грати на стадіоні «Україна», проте ця арена не отримала потрібну категорію допуску для проведення матчів УПЛ.

Клуб Григорія Козловського також не отримав дозволу на гру в Тернополі. За наявною інформацією, залежно від сьогоднішніх (19.07) рішень щодо львівських стадіонів, ФК «Рух» не виключає можливості добиватися правди у спортивному арбітражному суді в Лозанні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якийсь брєд з ціми сільськими та аматорськими клубами. Грошей не мають, стадіонів не мають, інфраструктура не розвинута, зацім амбіцій повні труси, сплять і кожну ніч бачать себе переможцями в УПЛ. Туди в Прем'єр Лігу, якщо потрапить наш ФК ''Волинь'', то буде жалко. В УПЛ наша команда непротримається і року.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні