Українська компанія не взяла на роботу дівчину, яка розмовляла українською мовою. ВІДЕО

3
-6
Українська компанія не взяла на роботу дівчину, яка розмовляла українською мовою. ВІДЕО
Українська компанія з продажу авто «Columb Trade», відмовила дівчині у прийнятті на роботу через те, що вона розмовляє українською, а в компанії «корпоративна культура – на російській».

Про це йдеться у дописі на фейсбук сторінці «Відсіч».

На кадрах розмови можна почути, що компанія не бере на роботу україномовних українців через свою російськомовну «корпоративну культуру», що є грубим порушення Конституції України.

Невдовзі, допис Вікторії, якій відмовили у роботі, фейсбук видалив, нібито, через порушення конфіденційності. Очевидно, компанія поскаржилася на цей допис. І лише після цього компанія оприлюднила вибачення і зазначила, що все, що відбулося у телефонній розмові, є «суб'єктивною думкою конкретного співробітника».

Проте, у своєму «вибаченні» компанія «Columb Trade» навіть не згадала імені Вікторії та приховала суть того, що сталося.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Трапилося би таке в Европі то та "кумпанія" отримала б величезний штраф за мовну дискримінацію, і постало би питання про доцільність продовження роботи такої компанії в країні. Але це не в нас, в нас "какаЯ разніца"! (
Відповісти
Витурити нафіг оту "банду" з України за мовну дискримінацію! До яких пір терпіти оте "кацапомовне" бидло яке щей свої права тут качає?!!!
Відповісти
Це вже верх цинізму!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні