Отримувачі субсидій, готуйте оселі для перевірки

0
-1
Отримувачі субсидій, готуйте оселі для перевірки
Міністерство соцполітики України готується до проведення масштабних перевірок отримувачів субсидій, йдеться у відповідній постанові Кабінету міністрів.

Про це повідомляє Волинь24.

Інспекції проводитимуть у помешканнях тих осіб, які отримують бюджетні кошти від держави або претендують на отримання.

Інспектори здійснюватимуть перевірки за місцем проживання, щоб визначити правдивість відомостей, які є підставою для отримання субсидії.

Такі візити до помешкань відбуватимуться разом із представником територіальної громади і можуть бути як плановими, так і позаплановими.

Планова перевірка проводиться не частіше ніж один раз на рік і не проводиться з питань, щодо яких проводилась позапланова перевірка.

Відвідуватимуть отримувачів соціальної підтримки за місцем проживання (з метою визначення правдивості відомостей, які впливають на встановлення права на отримання соціальної підтримки та визначення її розміру), йдеться у тексті постанови.

Документ набуває чинності з 1 січня 2022 року, зазначається на сайті Міністерства соціальної політики.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні