У ДТП біля Івано-Франківська загинув 31-річний український футболіст. ФОТО

0
-3
У ДТП біля Івано-Франківська загинув 31-річний український футболіст. ФОТО
Внаслідок зіткнення легковика та вантажівки одна людина загинула, а ще троє - травмувалися. Слідчі з’ясовують всі обставини ДТП.

Про це повідомляє поліція Івано-Франківщини.

У страшну аварію в Івано-Франківській області потрапив місцевий футболіст Ігор Цимбалістий. Спортсмен перебував в автомобілі Renault.



У повідомленні йдеться, що трагедія сталася в Бурштині. Водій легковика, не впоравшись з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з вантажним автомобілем Tata, за кермом якого знаходився 27-річний житель Львівщини. Він уже здав усі аналізи медикам, які підтвердили, що водій вантажівки був тверезий. Його пасажир та він отримали легкі травми. А от 36-річний водій легкового автомобіля від отриманих травм помер на місці. Трьох інших пасажирів доправили в лікарню.



Пізніше, як повідомляють Коментарі, в Івано-Франківській обласній асоціації футболу повідомили, що в лікарні від отриманих травм пішов з життя 31-річний футболіст, нападник Ігор Цимбалістий. 31-річний спортсмен грав за бурштинський "Енергетик", "Єдність" та "Прикарпаття-Тепловик".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні