Неймовірні випадки, під час яких люди «воскресли» на власних похоронах

0
3
Неймовірні випадки, під час яких люди «воскресли» на власних похоронах
Всі ми бачили, як у фільмах люди приходять до тями на власних похоронах, але чи знаєте ви, що такі історії бувають у реальному житті? Важко навіть уявити, що відчувають люди, які воскресають на власних похоронах.

Брайтон Дама Занте

24-річний чоловік на ім’я Брайтон був визнаний лікарями мертвим. Причиною смерті була довготривала хвороба, яка повністю знищила легені чоловіка.

Коли біля його труни зібралися люди і почали проводити його в останню путь вони помітили, що чоловік рухається і з острахом розбіглися в різні сторони. Проте після того, як люди заспокоїлися, вони зрозуміли, що лікарі помилилися і Брайтон живий. Родичі відвезли його до місцевої лікарні, де чоловіка підключили до апарату штучного дихання і вже через два дні Брайтона виписали додому.

Фагіля Мухаметзянова

Близько десяти років тому 49-річна Фагіля стала популярною на весь світ, після того як прийшла до тями на власних похоронах. Лікарі помилково констатували смерть жінки, після чого її родичі почали готуватися до похоронної церемонії.

У день похорону Фагіль відвезли на кладовище, де родичі зібралися навколо і почали згадувати усі її хороші вчинки за життя. Проте, жінка «ожила» і почала кричати, тому що зрозуміла де вона знаходиться і злякалася, що її закопають заживо. Після цього жінку відразу відвезли до лікарні, проте вона прожила не довго через неймовірний шок від ситуації. Серце жінки не витримало і через 12 хвилин після воскресіння вона померла.

Хірф Негеро

Чоловік довго і важко хворів, тому його смерть була очікуваною. Під час прощання з Хірфом з труни почувся стук, після чого багато гостей церемонії розбіглися. Найсміливіші вирішили відкрити труну і врятували чоловіка, який, як виявилось прийшов до тями декілька годин тому, проте був настільки безсилий, що не міг навіть кричати. Експерти зазначили, що чоловік знаходився в комі, яку медики не змогли розпізнати.

Шей Бредлі

У 2019 році в Ірландії на похоронах Шея Бредлі, його близькі зібралися навколо, аби провести його в останню путь. Проте, через деякий час з труни почувся стук і голос.

«Ей, випустіть мене. Де я, чорт візьми знаходжусь? Випустіть мене. Тут, блін, темно. Це Шей, я в коробці», - сказав чоловік в замкнутій труні.

Після цього настрій людей поліпшився і всі почали сміятися. Проте, як виявилося, чоловік не прийшов до тями. Він знав, що помирає і записав таке звернення на диктофон, аби підняти настрій присутнім на його похоронах.

Аудіоповідомлення чоловік завершив зі словами: «Я просто хотів з вами попрощатися».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні