В Україні скасують обов'язковий військовий призов

2
2
В Україні скасують обов'язковий військовий призов
Обов'язковий військовий призов в Україні скасують. Це може статись вже у 2023 році. Такий крок потрібно зробити на шляху до членства в НАТО.

Про це Українським новинам заявив голова партії Слуга Народу Олександр Корнієнко.

На питання чи є в планах "Слуги народу" скасувати обов'язковий військовий призов, Корнієнко відповів, що з прийняттям законопроєкту про національний супротив в цілому, поступово це все буде втілюватися. Базові зміни - це питання декількох років.

"Це можливо вже з 2023 року. Також буде реформа військкомату. Ці всі реформи очікуються, тому що вони пов’язані з планом членства в НАТО. Військова реформа буде відбуватися далі постійно. З прийняттям законопроєкту про національний супротив почне поступово втілюватися військова стратегія, підписана Президентом. Вона передбачає заміну обов'язкового призову службою в резерві", - пояснив Корнієнко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То вже в котрий раз скасовують?
Відповісти
Перед кожними виборами
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні