--> Чому склянка води зранку є такою корисною | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чому склянка води зранку є такою корисною

1
-3
Чому склянка води зранку є такою корисною
Стакан води з ранку на голодний шлунок принесе користь, якщо вода буде теплою.

Про це повідомляє Сьогодні.

Багато хто з нас починає ранок зі склянки води, але частіше за все ви п'єте ту воду, що стоїть у вас в спальні в чашці або пляшці з ночі. Добре, якщо вода не холодна, але звичка принесе користь, якщо пити доведену до приємної вам температури кип'ячену воду.

Чому вода повинна бути саме теплою

Холодна вода, та ще натщесерце, дратівливо діє на слизову шлунка, викликаючи спазм. Тому пити потрібно саме теплу воду: ці рекомендації прийшли в західну медицину з індійської народної медицини.

Саме тепла вода допомагає «пробудити» шлунок: посилити вироблення ферментів підшлунковою залозою та знизити кислотність шлункового соку. Все це допоможе органам травлення швидше і легше перетравлювати їжу протягом дня. Тепліша вода (35-40 градусів) допомагає прискорити метаболізм, тобто обмінні процеси в організмі.

Безумовно, прискорення метаболізму тягне за собою збільшення спалюваних калорій, що добре допомагає при схудненні. Почати ранок із склянки теплої води - відмінний крок, оскільки так ваші тканини і органи стануть краще забезпечуватися киснем та поживними речовинами.

А ще, тепла вода на порожній шлунок допоможе вивести токсини, які накопичилися в організмі за час сну, оскільки така вода ефективно очищає стінки шлунка і кишечника. Плюс, склянка теплої води з ранку допомагає розчинити кров і нормалізувати роботу кровоносної системи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Будеш мати мою пенсію і будеш пити сука одну воду
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні